Tordenskjold er Danmarks ubestridte største søhelt. Hans snarrådighed, vovemod og resultater gjorde ham til en levende myte. I en alder af blot 28 år udnævntes han til viceadmiral i 1718. Han er bedst kendt for sit legendariske angreb på den svenske flåde i Dynekilen, hvilket gav han et rygte som uforudsigelig og uovervindelig. Ikke nok med at han var en fremragende strateg og hærfører – han var også koleriker, hvilket gav ham fjender blandt høj og lav. Tordenskjold har været på stikkerne siden 1865 og er det stadig i form af Balthasar Denners portræt fra 1719.

Produkterne fra Tordenskjold er ironisk nok i dag på svenske hænder med deres svenske fabrikker, der producerer mere end 4 mio. æsker tændstikker om dagen.

Hos Firewood by KK har vi valgt Tordenskjold som vores leverandør af optændingsmateriale, da det siden 1865 har været garanti for pålidelighed og kvalitet. Dertil kommer at cylindrene med optændingsblokke passer perfekt sammen med opbevaringsrøret fra Ørskov Vi har valgt Tordenskjold blandt mange mulige, da vi vurderede, at der her var et produkt med historie og i bedst mulige kvalitet.


Se produkter


Kontakt
Produkter


Se alle