Kindling Cracker

Opfinderen af Kindling Cracker hedder Ayla Hutchinson og er nu 20 år gammel. Som 13-åring opfandt hun Kindling Cracker, da hun oplevede sin mor komme slemt til skade, de hun kløvede optændingspinde. Hun har gennem sin familie og sit netværk formået at sprede produktet globalt.

Med en Kindling Cracker kan du kløve brænde og lave optændingspinde – uden at ramme fingrene – det er helt sikkert. Også for børn. Brug blot en mukkert eller et andet stykke brænde. Dette gør det til den sikreste måde i verden for dig at spalte optændingspinde.

Du vil blive imponeret over, hvor meget nemmere det er end med den traditionelle økse. 

Kindling Cracker brændekløveren er lavet af solidt støbejern i Australien, kløvekilen er sat inde i den patenterede sikkerhedsring, så fingrene aldrig kommer i nærheden af ​​klingen. For at flække et stykke træ skal du placere det inde i rammen og slå det med en mukkert eller et andet stykke træ. Det er den perfekte måde at lave den bedste optænding til din brændeovn, pizzaovn eller bålsted. De er geniale at have på enhver campingplads, shelterplads eller hytte til at starte bål.

Kindling Cracker er lavet på et australsk støberi. Den består af et solidt stykke støbejern af høj kvalitet.

Den eneste vedligeholdelse, den har brug for, er lidt slibning af og til og måske et strejf af maling fra tid til anden for at se ud som ny – i generationer.

Hos Firewood by KK har vi valgt Kindling Cracker som vores leverandør, da vi blev betagede af den gode fortælling og den simplicitet og sikkerhed hvormed den kan anvendes. Her er ingen app, smarte dingenoter eller ekstra tingeltangel – nej, her et produkt for livet. Simpelt og gedigent. Bedre bliver det ikke. Der tilbydes 10 års garanti på produktet.

Produkter

Kindling Cracker Standard

995,00 kr.

-
+
Tilføj til kurv

Kindling Cracker King

1.595,00 kr.

-
+
Tilføj til kurv